06 Mayıs 2014 Salı 20:08
Vali Tekinarslan Minik Öğrencileri Kabul Etti

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Seyit Ali Onbaşı Anaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

 

Okul Müdürü Sevda Özbay ve öğretmenleriyle birlikte Vali Tekinarslan'ı ziyaret eden minik öğrenciler, okulolarak çıkaracakları dergi için röportaj yaptı. Vali Tekinarslan, miniklerle tokalaşırken, Ecrin Topçu isimli anaokulu öğrencisi makam koltuğuna oturarak basın mensuplarına poz verdi. Vali Tekinarslan’ın bir süre sohbet ettiği minikler, daha sonra dergilerinde yayınlayacakları röportaj için sorular sordu. Vali Tekinarslan’a, ‘Vali amca’ diye hitap eden minikler, ziyaret sonrasında kendilerinin yaptığı tabloyu hediye ettiler.

 

 

Ziyarette okulöncesi eğitimin önemine değinen Vali Tekinarslan, “Çocuklar bu yaşlarda yüksek öğrenme potansiyeline sahipler. Burada hem ilköğretime hazırlık için hem öğrenmeye ilgi duyma hem de var olan yeteneklerini keşfetme olanağı olur. Burada oluşturulacak sağlıklı, iletişim ve etkileşim açısından yararlı bir ortam, çocuklarımızın yarınlarına daha iyi hazırlanmalarını sağlar. Umarım bu konuda hem il olarak hem de ülke olarak arzu ettiğimiz düzeylere geleceğiz” dedi.

 

Vali Tekinarslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, miniklerle günün anısına fotoğraf çektirdi.










Son Güncelleme: 06.05.2014 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.