02 Mayıs 2014 Cuma 17:21
Vali Tekinarslan, Şampiyonları kabul etti

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Vodafone Freezone 17. Liseler arası ses yarışmasında birinci olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerini makamında kabul etti.

 

Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Taner Tengir, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve öğretmenleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren öğrenciler Vali Tekinarslan’a başarı hikayelerini anlattı.

 

Birinci olan öğrencileri ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik eden Vali Tekinarslan, “bir şeyi başarmak için inanmak gerekiyor. Eğer siz hedeflediğiniz bir işe inanmışsanız başarı kaçınılmaz oluyor. Elbette bunun için sunulan imkanlar da önemlidir. Ağrı şu ana kadar spor başta olmak üzere birçok alanda ülkemizde ve uluslararası arenada büyük başarılara imza atmış bir ilimiz. Bu gün müzik alanında da bir başarı sağlandı. Bu bizi gururlandırıyor. Bundan sonra yapılması gereken şey; bu başarıyı daha ileriye taşımaktır. Bunun için biz size imkân sunmaya siz de çalışmaya devam edeceksiniz” şeklinde konuştu.

 

Müzik branşlarında öğretmen açığının olduğuna da değinen Vali Tekinarslan, bunun için alternatif çözümlerin bulunacağını ve öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda profesyonel destek almalarını sağlayacaklarını kaydetti.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, derslerini aksatmamaları ve başarı hedeflerine odaklanmaları noktasında tavsiyelerde bulundu.

 

Ziyaret sonrasında günü anısında hatıra fotoğrafı çektirildi. 




Son Güncelleme: 02.05.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.