05 Temmuz 2014 Cumartesi 17:15
Vali Tekinarslan, yetimlere misafir oldu

Babalarını 7 yıl önce kaybeden Akdağ ailesinin misafiri olan Vali Tekinarslan, anne Güllüzar Akdağ’dan ailenin sorun ve beklentileri hakkında bilgi aldı.

Bir oğlunun askerde olduğunu, birinin de fırında çalıştığını söyleyen Gülizar Akdağ, devletin verdiği yardımlarla geçimlerini sağladıklarını belirtti.

Aileyle uzun süre sohbet eden Vali Tekinarslan, özellikle ailenin en küçüğü Elvan ile yakından ilgilendi.

Yetim, öksüz ve ya geçimini sağlamakta güçlük çeken vatandaşların devletin bütün imkanlarından faydalandığını kaydeden Valin Tekinarslan, “vakfımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı oluyoruz. Ama ramazan ayında bazı ailelerimizi bizzat ziyaret ederek, hem bu manevi atmosferde onların yanında olmak hem de sorunlarını yerinde dinlemek istedik. Yetimlerimiz bizim emanetimizdir. Her şeyden önce onlara sahip çıkmak insani bir görev. Ama biz devleti temsilen de bununla yükümlüyüz. Elbette her ailemizi birebir ziyaret edemiyoruz. Ama en azından elimizden geldiğince kendimiz ziyaret etmeye ve yanlarında olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ailenin isteği üzerine evlerini onaracaklarını ve bazı ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Vali Tekinarslan, aile bireylerine bayramlık için çeşitli hediyeler verdi. 















Son Güncelleme: 05.07.2014 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.