22 Mart 2014 Cumartesi 15:58
Vali Tekinarslan'dan İlçe Ziyaretleri

İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Güllerci ve İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ile birlikte Diyadin Kaymakamı Hasan Çiçek’i makamında ziyaret eden Mehmet Tekinarslan, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe merkezini dolaşan Vali Tekinarslan, esnaflarla kısa bir süre sohbet etti.

 

Beraberindekilerle Doğubayazıt ilçesine geçen Vali Tekinarslan, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan’ı makamında ziyaret etti.

 

Burada kısa bir açıklama yapan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, “Seçim öncesinde ve seçim günü alınacak güvenlik önlemleri ile alakalı olarak ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sandık başına güven içerisinde gitmeleri, seçimin huzur içinde geçmesi için alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Tekinarslan, askerlerle birlikte akşam yemeği yedi. Daha sonra çarşı merkezini gezen Vali Tekinarslan, vatandaşlarla kahvehanede çay içerek sohbet ettikten sonra il merkezine döndü.




Son Güncelleme: 22.03.2014 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.