28 Aralık 2020 Pazartesi 22:54
Vali Varol Aile Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti

Vali Varol, Aile Sağlığı Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Osman Varol, yapımı tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezine ziyarette bulundu.

İlk olarak Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezlerinde incelemelerine başlayan Vali Varol, yürütülen genel sağlık hizmetleri, kurum faaliyetleri, Koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve personel durumuna ilişkin yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Ardından, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek incelemelerini sürdüren Vali Dr. Osman Varol, yardıma ihtiyaç duyduğumuz anlarda, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide yanı başımızda olan 112 acil sağlık hizmetleri personelimizle bir sohbet etti.

İncelemelerini Aile Sağlığı Merkezinde tamamlayan Vali Varol, gece gündüz demeden fedakarca çalışan ve Koronavirüs ile mücadelemizde en ön safta yer alarak mücadelemizi güçlendiren sağlık çalışanlarımızla bir araya gelerek, kolaylıklar diledi.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde,  Vali Yardımcısı V./ Hamur Kaymakamı Kerem Türker, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Coşkun Daharlı eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.