23 Ekim 2020 Cuma 00:16
Vali Varol Ayakkabıcılar Sitesinde İncelemelerde Bulundu

Ayakkabı üretiminde bölgemizin merkezi olarak ülkemizde üretim merkezi haline gelecek Ağrı’mızda 7 bin vatandaşımıza istihdam sağlayacak Ayakkabıcılar Sitesinde incelemelerde bulunan Vali Varol, projenin detayları ve inşa sürecine ilişkin bilgi aldı.

İlimizin istihdam kaynaklarının arttığını belirten Valimiz Dr. Osman Varol, Tekstilkentte çalışanların çoğunluğunun kadınlardan oluştuğunu, Ayakkabıcılar Sitesinde ise çoğunlukta erkeklerin çalıştırılacağını ve ilimizde istihdamda cinsiyet dengesinin sağlanacağını ifade etti.

Ayakkabıcılar Sitesindeki incelemeleri sonrasında Vali Varol, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret ederek, Ayakkabıcılar Sitesinde çalışacak ustaları yetiştirmek amacıyla açılan ‘Ayakkabı Seraciye Teknolojisi Kursu’ kursiyerleri ile bir araya geldi.

Kursiyerlerle bir süre sohbet ederek eğitim süreçleri hakkında bilgi alan Valimiz Dr. Osman Varol, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.