31 Mart 2021 Çarşamba 22:23
Vali Varol Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Vali Varol, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Vali Dr. Osman Varol, şehrimizde görev yürüten basın mensuplarımızla, Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Doğru haberi hızlı ve etkin biçimde vatandaşlarımıza ulaştıran, olmazsa olmaz bir mesleği ilimizde icra eden ajans temsilcileri, yerel gazete temsilcileri, web site imtiyaz sahipleri ile bir araya gelen Vali Varol, şehrimizin görünen yüzü basının, ilimizin tanıtılması hususunda büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı.

Toplantıda Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Ela Yıldırım tarafından yapılan sunum ile “Potansiyelini Keşfet Ağrı” sloganıyla, Valiliğimiz koordinesinde; tarım ve hayvancılık, gençlik ve spor, eğitim öğretim, kadın ve istihdam, kültür ve turizm alanlarında yürütülen projelerin detayları basın mensupları ile paylaşıldı. Sunumun ardından Vali Varol, basın mensuplarımızın sorularını cevapladı.

 Programda Vali Dr. Osman Varol'a, Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Hamza Açık, kurum müdürleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.