31 Aralık 2020 Perşembe 18:32
Vali Varol Çocuk Evleri Sitesinde Kalan Çocukları Ziyaret Etti

Vali Varol'dan, Çocuk Evleri Sitesinde Kalan Çocuklarımıza Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol; Ağrı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımızı 2020’nin son gününde de yalnız bırakmadı.

Vali Dr. Osman Varol; Çocuk Evleri Sitesinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Rıza Çeçen, kurum personeli ve çocuklarımız tarafından karşılandı.

 Çocuklarımızla şefkatle ilgilenen ve tek tek sohbet eden Vali Varol, çocuklarımızın doğum günü kutlamasına katılarak, yeni yaşlarının sağlık, başarı ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak çocuklarımıza hediyeler verdi.

 Bizlere emanet edilen çocuklarımızın huzurlu bir şekilde yetişmesinin ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmasının gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Dr. Osman Varol; çocuklarımızla oyunlar oynadı, istek ve taleplerini dinledi.

 Çocuklarımızla sohbeti sonrasında evlerde incelemelerde bulunan Vali Varol; yapılan sosyal, sportif ve akademik çalışmalar hakkında Erim'den detaylı bilgi aldı.

Çocuk Evleri Sitesinin amacının çocuklarımıza aile odaklı hizmet vermek olduğuna vurgu yaparak, burada yapılan işin hassasiyet gerektirdiğinin altını çizen Vali Varol, küçük bir operasyon geçiren çocuğumuzu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip hediyeler verdi.

 Ziyareti vesilesi ile çocuklarımızın yeni yıllını kutlayan Vali Varol; 2021 yılının çocuklarımıza sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulunarak, ziyaretlerini tamamladı.

Vali Varol’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı V./Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.