16 Haziran 2021 Çarşamba 18:09
Vali Varol'dan Eleşkirt Yücekapı İlk/Ortaokuluna Ziyaret

Vali Varol'dan Eleşkirt Yücekapı İlk/Ortaokuluna Ziyaret

Valimiz Dr. Osman Varol, Eleşkirt Yücekapı İlk/Ortaokulunu ziyaret etti.

Valimiz Dr. Osman Varol, bir dizi inceleme dolayısıyla bulunduğu Eleşkirt’in Yücekapı beldesinde, salgınının seyrinde yaşanan gelişmeler neticesinde yüz yüze eğitimin yeniden başladığı Yücekapı İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından karşılanan Vali Varol, okulun kapasitesi, personel durumu ve sosyal faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alarak okulun kütüphanesi ile akıl ve zeka oyunları salonunda incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında anasınıfında eğitim öğretim sürecine devam eden miniklerimizi sınıflarında ziyaret ederek tatlı bir sohbete koyulan Vali Varol, çocuklarımızdan en sevdiği renkleri öğrenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

İncelemelerine Kodlama, Robotik ve STEM Atölyesinde devam eden Valimiz Dr. Osman Varol, öğrencilerimizin kodlama projeleri ile yakından ilgilenerek tasarımları hakkında bilgi aldı.

İncelemelerini tamamlayarak arkadaşlarına, öğretmenlerine ve okullarına kavuşmanın heyecanını yaşayan çocuklarımızı sınıflarında ziyaret eden Vali Varol, öğrencilerimizin gelecek hedefleri hakkında bir süre sohbet edip talep ve isteklerini dinleyerek aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımıza başarılar diledi.

Son olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir fedakarlıkla yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizle bir araya gelen Vali Varol, geleceği değiştirme gücüne sahip öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim süreci geçirmeleri temennisinde bulundu.

Valimiz Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Eleşkirt Kaymakamı Mustafa Duruk, Yücekapı Belde Belediye Başkanı Nurettin Öztürk ve Protokol Üyeleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.