27 Mayıs 2021 Perşembe 00:49
Vali Varol'dan Hasankeyf Yerleşkesine Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt ilçemizde bulunan Özel Harekat Polislerimizin yanı sıra terörle mücadeleye güç katmak amacıyla ilimize gelen Ankara Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) 2. ve 4. Taburuna ev sahipliği yapan Hasankeyf Yerleşkesini ziyaret etti.

Terör eylemlerine müdahale, olağanüstü durumlar ve baskınlar için özel taktik ve silahlar kullanarak terörle mücadele ve emniyeti sağlamada görevli kahramanlarımız tarafından karşılanan Vali Varol, yerleşkede incelemede bulunarak yürütülen faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerini yatakhanede sürdüren Vali Varol, geçtiğimiz günlerde Türkiye-İran sınır hattında, Bölücek Hudut Karakol bölgesinde yapımı devam eden sınır duvarı inşaatının güvenliğini sağlamak amacıyla görevli iken İran tarafından bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan kahraman Özel Harekat Polisimiz Veli Kabalay’ın yatağı başında kahraman evladımızı dua ve rahmetle andı.

Daha sonra cansiperane görev yürüten kahramanlarımızla bir araya gelerek hasbihal eden Vali Varol, görevlerinin kutsallığına vurgu yaparak kahraman asker ve polislerimize muvaffakiyetler diledi.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.