27 Mayıs 2021 Perşembe 00:27
Vali Varol'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, Şehidimiz Ahmet Salman’ın Doğubayazıt’ta yaşayan ailesini evlerinde ziyaret etti.

19 Ocak 1993 tarihinde Mardin’de vatani görevini yaptığı esnada içinde bulundukları araç seyir halindeyken terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırısı sonucu Şehit olan kahramanımız Ahmet Salman’ın ailesi ile yakinen ilgilenen Vali Varol, Devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade ederek, Şehidimize Allah’tan rahmet diledi.

Kahraman Şehidimizin bizlere emaneti olan ailesi ile hasbihal eden Vali Dr. Osman Varol, ailelerimize tüm devlet kurumlarının kapısının her zaman açık olduğunu vurgulayarak ailemizin devletimizin ve milletimizin baş tacı olduklarını belirtti.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.