17 Haziran 2021 Perşembe 18:15
Vali Varol'dan Yeni Düzenlenen Sergiye Ziyaret

Vali Varol, “Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi” Kapsamında Düzenlenen Sergiyi Ziyaret Etti

Vali Dr. Osman Varol, “Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi” kapsamında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.

Vali Varol, Öğretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özmüş, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından karşılandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün ve projenin önemine binaen Protokol konuşmaları yapıldı. Meslek liselerinin memleket meselesi olduğunu vurgulayan Vali Varol: “Proje kapsamında ilimizde 6 okulumuz var. Bizler meslek liselerimizi çok önemsiyor, bu 6 okulumuzda meslek liselerinin etkinliğini arttırmak için yürütülen faaliyetlerin çok anlamlı ve değerli olduğunu biliyoruz. “ dedi.  

Daha sonra miniklerimiz tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile program sürdü. Ardından standları ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 2020 yılında hayata geçirilerek mesleki eğitimin kalitesinin arttırılması ve öğrencilerin gelişiminin çok boyutlu olarak desteklenmesinin amaçlandığı “Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi” kapsamında sanat, kültür, spor ve bilimsel açıdan desteklenen meslek lisesi öğrencilerimiz tarafından ortaya konan eserleri büyük bir ilgi ile inceledi. 

Öğretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Anadolu Lisesinde açılan sergide projenin amacına ulaştığını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’den proje kapsamında ilimizde yürütülen faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi aldı. Vali Varol, öğrencilerimizle bir süre sohbet edip eserleri dolayısıyla tebrik ederek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.