11 Kasım 2020 Çarşamba 18:59
Vali Varol İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısına Katıldı

Vali Varol İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısına Katıldı

Vali Varol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

2020 yılında yapılan projelerin değerlendirilmesi ve 2021 yılında yapılması planlanan projelerin ele alınması amacıyla bir araya gelinen toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Dr. Osman Varol:

‘Bu oturumda belirli konuları istişare edecek, sizlerin öneri ve tavsiyelerini dinleyip görüş alışverişinde bulunarak 2021 yılında nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyeceğiz.’ dedi.

İl Özel İdaresinin finansal yapıdaki gücüne vurgu yapan Vali Varol: ‘ Bizler, sizlerin başarılı çalışmalarını görüyor, finansal açıdan bunun avantajlarını kullanıyoruz.

Bu yılı tamamlamaya yaklaşırken 2020 yılı için planlanan çalışmaların birçoğunun hayata geçirildiğini görüyor, 2021 yılı için oluşturulacak bütçenin ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ dedi.

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve İl Genel Meclis Üyeleri, ziyaretlerinden dolayı Valimiz Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 11.11.2020 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.