30 Aralık 2020 Çarşamba 23:38
Vali Varol Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Vali Varol, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Vali Dr. Osman Varol, ‘Muhtarlar Toplantısı’ kapsamında merkeze bağlı köy muhtarlarımızla bir araya gelerek, muhtarlarımızın sorun ile taleplerini birinci ağızdan dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, İl İdare ve Denetim Müdürü Şevket Sekman ile merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yaparak, Covid-19 salgını dolayısıyla periyodik olarak gerçekleştirilen toplantıların yapılamadığını, bu toplantının yılsonu olması nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek gerçekleştirildiğini vurgulayan Vali Varol, toplantının muhtarlarımızın talep ve beklentilerinin yerine getirilmesine katkı sağlayarak Valiliğimiz koordinesinde yürütülecek projelere yön vereceğini belirtti.

Köylerimize yönelik önemli hizmetler sunan İl Özel İdaremizin finansal olarak çok kuvvetli olduğunu belirten Vali Varol, ocak ayında hazırlanacak iş programında yer verilmesi amacıyla muhtarlarımızın her birinin istek ve taleplerini tek tek dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.