15 Nisan 2021 Perşembe 20:40
Vali Varol Polis Haftası Dolayısıyla Polislerle Fidan Dikti

Vali Varol, Polis Haftası Dolayısıyla Polislerle Fidan Dikti

Vali Dr. Osman Varol, Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla oluşturulan Polis Hatıra Ormanında, büyük bir özveriyle çalışan Polis Teşkilatımızın kıymetli mensupları ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelerek fidan dikti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, polisler ve öğrencilerimizin katıldığı programda fidanları toprakla buluşturan Vali Varol, ülkemizin huzur, sükûn, güvenlik, asayiş ve düzenini sağlamakla görevli olan polislerin yaptıkları fedakarlıkların dikilen ağaçlar büyüdükçe toplumumuzun gönlünde yeşermeye ve büyümeye devam edeceğini vurguladı.

Aziz Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması ve toplumsal asayişin muhafaza edilmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Polis Teşkilatımızın, 1845’ten günümüze kadar canla başla görevini ifa ettiğini ifade eden Vali Dr. Osman Varol, uğruna şehitler verdiğimiz vatan toprağımızı yeşille süsleyen polislere muvaffakiyetler diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.