15 Nisan 2021 Perşembe 20:36
Vali Varol Taşlıçay İmam Hatip Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Vali Varol’dan Taşlıçay İmam Hatip Anadolu Lisesine Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, Taşlıçay İmam Hatip Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Varol, aydınlık geleceğimiz olan öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkan tanımak adına okula kazandırılan tasarım ve beceri atölyesinin açılışını gerçekleştirdi. Okulumuza kazandırılan atölyenin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Varol, öğrencilerimizle bir araya gelerek gelecek hedefleri hakkında sohbet etti.

Daha sonra Arapça sokağının açılışını yapan Vali Varol, dil eğitiminde uygulamaların önemine vurgu yaparak sokakta incelemelerde bulundu. Açılışın ardından okulda var olan İngilizce sokağını ziyaret eden Vali Varol, yürütülen faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi aldı.

İncelemelerini tamamladıktan sonra öğretmenlerimizle bir araya gelen Vali Varol: ”Öğretmenlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isterim. Bizler doğrudan eğitim alanının içerisinde değiliz fakat eğitim ile yakından ilgileniyoruz. Çünkü eğitimin sunduğumuz en mühim hizmetlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Eğitim alanında her şey ideal bir biçimde ilerlediğinde diğer alanlarda işlerimizin daha kolay yürüdüğünü deneyimliyoruz.” dedi.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.