08 Mayıs 2021 Cumartesi 18:37
Vali Varol Trafik Denetimlerine Katıldı

Vali Varol, Trafik Denetimlerine Katıldı

Valimiz Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürümüz Nihat Özen ile birlikte Trafik Haftası dolayısı ile Dörtyol Kavşağında bulunan Uygulama Noktasındaki trafik denetimlerine katıldı.

“Trafikte Her Yıl Daha İyiye” parolasıyla bu yolda hep birlikte olduğumuzu vurgulayan Vali Varol, sürücülerimize trafik kuralları hakkında hatırlatıcı ve bilgilendirici hediyeler takdim etti. Özellikle aşırı hız, emniyet kemeri ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı hususlarına vurgu yapan Vali Varol, yapılacak kural ihlallerinin hayatımıza mal olacağını ifade ederek kurallara uyma noktasında üst hassasiyet beklediklerini belirtti.

Vatandaşlarımıza güvenli ve hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Vali Varol, trafik polislerimizin Trafik Haftası’nı kutlayarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.