15 Nisan 2022 Cuma 12:47
Vali Varol'un Ağrı’nın kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü mesajı

“Bugün, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını göstermiş olan ecdadımızın elde ettiği zaferin simgesi ve Anadolu’nun giriş kapısı olan Ağrımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

15 Nisan 1918 tarihinde tüm imkansızlıklara rağmen yazdığı kurtuluş destanı ile kardeşliğin, dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin timsali olan; ortaya koyduğu mücadele, cesaret ve azimle vatanımızın cennet topraklarını düşman işgalinden kurtaran Ağrılılar her türlü övgüyü ve takdiri hak etmektedir.

Tarih boyunca; egemenlik ve bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan, bu uğurda ödediği bedellerle destanlar yazan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, devletimizin varlığının güvencesi olarak milletimizin kalbinde ebediyen yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, medeniyetler geçidi şehrimiz Ağrımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yılında tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
Ağrı ValisiAğrı Haberi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.