08 Mart 2021 Pazartesi 23:07
Vali Varol'un Başkanlığında Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı

Vali Varol'un Başkanlığında Covid-19 Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Koronavirüs (Covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla uygulanan tedbirlerin görüşüldüğü “Covid-19 Değerlendirme Toplantısı”, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda düzenlendi.

Toplantıda, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından tespit edilen kriterlere göre “Orta Risk Grubunda” yer alan ilimizin Koronavirüs tablosu değerlendirildi.

Yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, Kontrollü Normalleşme Döneminde ilimizin genel durumunun ele alındığı toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Kerem Türker, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı ve sağlık personeli katıldı.

Son Güncelleme: 09.03.2021 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.