16 Ocak 2021 Cumartesi 01:06
Vali Varol ve Başkan Sayan'dan Rektör Karabulut'a ziyaret

Ağrı Valisi Sayın Dr. Osman VAROL ile Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı SAYAN, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’u ziyaret etti.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a nezaket ziyaretinde bulunan Ağrı Valisi Sayın Dr. Osman VAROL ile Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı SAYAN, Prof. Dr. KARABULUT’un yaptığı çalışmalarla AİÇÜ’nün sadece bölgemiz ve ülkemizin değil dünyanın sayılı eğitim kurumları arasına girmesinin memnuniyet verici olduğunu söylediler.

AİÇÜ’nün ‘Bilimin Sevgiyle Bütünleştiği Üniversite’ anlayışı ile ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin gerçekleştirilmesi doğrultusunda kararlılıkla yürüdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitenin bilim dünyasına yaptığı katkı ile Ağrı’nın uluslararası alandaki tanınırlığının artırılmasına da katkı yaptığını söyledi.

Ziyarette, üniversitenin çalışmaları ve 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde öğrencilere yönelik yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.