07 Aralık 2020 Pazartesi 23:32
Vali Varol Yanan Evde İncelemelerde Bulundu!

Vali Varol, Çıkan Yangın Sonucu Baba ve İki Çocuğunun Yaşamını Yitirdiği Evde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Osman Varol, çıkan yangın sonucu baba ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği evi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile birlikte, sobadan kaynaklanarak çıktığı tahmin edilen yangın sonucu 2 çocuğu ile birlikte babalarının yaşamını yitirdiği, 2 çocuk ve annelerinin ise yaralandığı olayın yaşandığı, Abide Mahallesi, Endüstri Caddesi'nde bulunan 2 katlı müstakil evde incelemelerde bulundu.

Yaşanan acı olayda, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen Vali Varol, devletimizin tüm imkanlarıyla, ailemizin her zaman yanında olacağını, vatandaşlarımıza verilecek destekle mağduriyetlerin giderileceğini belirtti.

Son Güncelleme: 08.12.2020 14:57
Anahtar Kelimeler:
Ağrıda YangınVali Varol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2020-12-08 14:06:40

Nasıl başlık bu? Bir de haberci olacaksınız? Düzgün kullanın şu Türkçe'yi ! Ya da Türkçe biliyor musunuz? "Vali Varol Yanan EvDE İncelemelerde Bulundu!" OLMALI!