11 Aralık 2020 Cuma 00:24
Vali Varol Yeşim Tekstil’de İncelemelerde Bulundu

Vali Varol, Tekstilkent’te Faaliyet Gösteren Yeşim Tekstil’de İncelemelerde Bulundu

Vali Yardımcısı V./Hamur Kaymakamı Kerem Türker, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Yeşim Tekstil Fabrika Müdürü Hilmi Çelik ve İnsan Kaynakları Müdürü Tugay Aylu tarafından karşılanan Vali Varol, 450 vatandaşımızın istihdam edildiği fabrikada incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında işçilerimizle bir araya gelip sohbet ederek kolaylıklar dileyen Vali Varol, fabrikada üretilen ürünleri inceleyerek üretim süreci ve personel durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tekstilkent bünyesinde yer alan fabrikalarda çalışan hemşehrilerimizin Valiliğimiz koordinesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu eğitmenlerinden fabrikalarda 4 haftalık eğitim aldıklarını belirten Vali Varol, vatandaşlarımızın aldıkları eğitimler sonucunda fabrikalarda istihdam edildiklerini ve bu sayede üretimde kalitenin arttırıldığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Yeşim TekstilVali Varol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.