29 Mart 2021 Pazartesi 22:36
Vali Varol’dan İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Vali Varol’dan İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Varol, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı.

Ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren siber suç örgütleriyle, evrensel, insan haklarına saygılı, sosyal çevrenin değerlerini de dikkate alarak topluma karşı sorumluluk duygusuyla, kaliteye ve güvenilirliğe odaklı, yenilikçi, akılcı ve sistematik çağdaş çalışma anlayışı içerisinde kaynakları en etkin ve verimli şekilde kullanarak yasaların tanıdığı yetki ve sorumluluklar çerçevesinde gelişen teknolojinin kötüye kullanılmasının önüne geçmek, bilişim sistemleri kullanılarak işlenen suçlarla zaman kaybetmeksizin etkin bir şekilde mücadele etmek amacıyla çalışmalar yürüten birimde incelemelerde bulunan Vali Varol, yürütülen çalışmalar hakkında, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’den detaylı bilgi aldı.

Daha sonra, İl Emniyet Müdürlüğünde yapımı tamamlanan kapalı spor salonunu inceleyen Vali Varol, spor salonunun büyük bir fedakarlıkla çalışan emniyet personelimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

İncelemeleri sırasında görevi başında olan polislerimizle bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Varol, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile çalışma toplantısı gerçekleştirerek ziyaretlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.