15 Nisan 2021 Perşembe 20:23
Vali Varol’dan Taşlıçay Yatılı Bölge Ortaokuluna Ziyaret

Vali Varol’dan Taşlıçay Yatılı Bölge Ortaokuluna Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, Taşlıçay Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından karşılanan Vali Varol, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kültür ve sanat alanında yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkan tanımak adına okula kazandırılan Piyanist İdil Biret müzik sınıfı ile Osman Hamdi Bey görsel sanatlar sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Okulumuza kazandırılan atölyelerin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Varol, Piyanist İdil Biret müzik sınıfında öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisine katıldı. Öğrencilerimizi gösterdikleri performansları dolayısıyla tebrik eden Vali Dr. Osman Varol, aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımızla gelecek hedefleri hakkında sohbet etti. Daha sonra Osman Hamdi Bey görsel sanatlar sınıfında yer alan eserleri büyük bir ilgi ile inceleyen Vali Varol, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle ebru sanatını icra etti.

Ardından Vali Varol, okulumuzda öğrencilerimizin İngilizce dil eğitimlerini konuşma ve dinleme etkinlikleriyle pekiştirdikleri, uygulamalı eğitime olanak tanıyan dil sokağını ziyaret ederek, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

İncelemelerini tamamladıktan sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulayan Vali Varol: " İnsanlığın var olduğu her dönem öğretmenlik var olmuştur. Sizler; gelecekte de var olacak, insanlara doğrudan dokunabilen, hayatlarında iz bırakabilen ve dolayısıyla geleceği değiştirme gücü olan çok değerli ve kutsal bir mesleğe sahipsiniz. Çocuklarımızın iyi insan olmaları sizlerin motivasyonu ve çabası ile mümkün.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.