15 Şubat 2021 Pazartesi 18:13
Vali Varol Karasu İlk/Ortaokullarını Ziyaret Etti 

Vali Varol Karasu İlk/Ortaokullarını Ziyaret Etti 

Vali Dr. Osman Varol, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde Karasu İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığımızın kararı ile Kasım 2020'de Covid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime verilen ara, kademeli olarak sonlandırılıyor. Birleştirilmiş sınıflarda, köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde ve anaokullarında yüz yüze eğitime başlandı.

Vali Dr. Osman Varol, Karasu İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayıp öğrencimiz tarafından okunan şiir ile devam eden ziyaret programında Vali Dr. Osman Varol, yeni eğitim öğretim döneminin sağlıkla ve başarı ile geçmesi temennisinde bulunarak ilk ders zilini çaldı.

Daha sonra Vali Varol, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan çocuklarımızı sınıflarında ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verip, gelecek hedefleri hakkında bir süre sohbet etti. Ardından okulda incelemelerde bulunan Vali Varol, okulun fiziki imkanları, kapasitesi ve personel durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulayan Vali Varol: " Öğretmenlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isterim. İnsanlığın var olduğu her dönem öğretmenlik var olmuştur. Sizler; gelecekte de var olacak, toplumun kaderini değiştirme gücüne sahip çok önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. Bizler doğrudan eğitim alanının içerisinde değiliz fakat eğitim ile yakından ilgileniyoruz. Çünkü eğitimin sunduğumuz en mühim kamu hizmeti olduğunu düşünüyoruz. Eğitim alanında her şey ideal bir biçimde ilerlediğinde diğer alanlarda işlerimizin daha kolay yürüdüğünü deneyimliyoruz." dedi.

Vali Dr. Osman Varol'a ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.