08 Mayıs 2022 Pazar 11:35
Vali Varol’un Anneler Günü Mesajı

“Toplumumuzun temelini oluşturan aileyi fedakarlıklarıyla bir arada tutan; sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri ile hayatımıza anlam katan, bizleri dünyaya getiren, besleyen ve yetiştiren değerli annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bizi millet yapan değerlerimizin, kültürümüzün ve geleneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında en önemli role sahip olan, aile hayatının birleştirici unsurunu oluşturan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenen annelerimiz; şefkatin ve hoşgörünün tükenmez kaynağı, koşulsuz sevginin timsalidir. 

‘Cennet annelerin ayakları altındadır.’ diyen bir dinin, anneliğe atfedilen yüce değerlere sahip olan kültür ve medeniyetin insanları olarak bizlere düşen annelerimizin değerini bilmek ve yanlarında bulunarak gönül rızalarını almaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, eli öpülesi bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; kıymetli annelerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

Son Güncelleme: 08.05.2022 11:46
Anahtar Kelimeler:
Anneler GünüAğrı Valisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.