02 Kasım 2020 Pazartesi 23:26
Vali Varol’un Başkanlığında Gıdakent Çalışma Grubu Toplantısı

Gıdakent Konulu Çalışma Grubu Toplantısı, Vali Varol’un Başkanlığında Düzenlendi

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan Engin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ferdi Çelik, Gıda ve Yem Şube Müdürü Rıdvan Alparslan, Valilik Proje Koordinasyon Merkezi uzmanları, inşaat mühendisleri ve mimarlar katıldı.

İlimizin hayvancılık sektöründeki potansiyelinin değerlendirilerek üretilecek kırmızı et ve süt ürünlerinin markalaşması ile ticari faaliyetlerin arttırılması, mevcut hayvan popülasyonu ve türlerinin belirlenmesi, üreticilere eğitimler düzenlenerek hayvancılığın daha bilinçli ve profesyonel olarak yapılması, ilimizde et ve süt üretiminde ilgili sektörlerin tamamının kümelenme faaliyetleri kapsamında bir araya getirilmesi amacıyla yapılması planlanan Gıdakent projesinin değerlendirildiği toplantıda Vali Varol, tarım ve hayvancılık sektöründe ilimizin potansiyelini ortaya koymak noktasında projenin önem arz ettiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.