19 Haziran 2020 Cuma 00:02
Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu Eleştiren Vatandaşı Çaya Davet Etti

Ağrı Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu Sosyal medya üzerinden eleştiride bulunan vatandaşı çay içmeye davet etti.

Ağrı Vefa Destek Gurubu Başkanlığını yürüten Ağrı Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu ,İLKHA Muhabiri Ömer Adıgüzel’in Vefa Destek Gurubun çalışmalarına ilişkin yaptığı ve sosyal medya hesabından paylaştığı habere yorum yapan vatandaşı çaya davet etti.

M.T isimli vatandaşın destek gurubunun çalışmalarına ilişkin yapılan habere sosyal medyadan yapılan yoruma kayıtsız kalmayan Yakup Ömeroğlu, iddia sahibi vatandaşı da etiketleyerek yoruma cevap verdi.

Ömeroğlu cevabında ; M.T bey yardım almadığını iddia ettiğiniz kişiler kimlerse listesi ile birlikte yarın saat dörtte sizi valiliğe çayımızı içmeye bekliyoruz.

Devletin belirledigi şartlara haiz herkese pandemi sürecinde yardım ettik haberimizin içeriği de bu dogrultudadir. İyi aksamalar diliyorum. edi.

Ağrı Vali Yardımcısı Ömeroğlu’nun bu tavrı takdir toplarken, vatandaş Yanıt olarak; 

"Davetiniz için teşekkür ediyorum inşallah mağdur listeleriyle birlikte icabet edeceğim saygılarımla iyi akşamlar" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.06.2020 00:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-06-19 09:57:57

İşte yönetici tebrik ediyorum ne şark kurnazlığı ne edebiyat nede ego patlaması