19 Haziran 2020 Cuma 11:43
Yeni Ağrı Valisi Dr. Osman VAROL Göreve Başladı

Ağrı Valisi Dr. Osman VAROL Göreve Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atanan Dr. Osman VAROL, sabah saatlerinde Valilik binası önünde yapılan karşılama töreni ile göreve başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Ağrı Valiliği'ne atanan Vali Dr. Osman Varol, bu sabah düzenlenen karşılama ile görevine başladı.

Ağrı Valiliği önünde düzenlenen sosyal mesafenin korunduğu karşılama töreninde Vali Dr. Osman Varol, karşılamaya gelen herkesle tek tek selamlaşarak makamına geçti.

Tören mangasını selamladıktan sonra makamına geçen Vali Varol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

Ağrı Valisi Dr.Osman Varol : Tüm gayretimle yorulmadan Ağrı'nın daha iyi noktalara gelmesi için çalışacağım

Adana'ya atanan Vali Süleyman Elban'ın kentte büyük hizmetler yaptığını ifade eden Varol, şöyle konuştu:

"Tüm gayretimle yorulmadan Ağrı'nın daha iyi noktalara gelmesi için çalışacağım. Özellikle devletimizi milletimizin hizmetine sunarak, Cumhurbaşkanımızın yönetim felsefesini sahaya sürüp yansıtarak, insanlarımız için daha iyi hizmetler üretebilmek, daha verimli ve güzel çalışmalar ortaya koyabilmek, bugüne kadar getirilen çok güzel çalışmaları daha iyi noktalara taşıyabilmek için var gücümle gayret edeceğim. Göreve başlarken sizlere bunun sözünü verebilirim." dedi.

Karşılama programında, Belediye Başkanı Savcı Sayan , Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Kaymakamlar, Vali Yardımcıları, siyasiler, valilik personeli, iş insanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilde görev yapan basın mensupları yer aldı.


 

Son Güncelleme: 19.06.2020 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.