23 Mart 2019 Cumartesi 11:10
Yeni Zelanda Şehitleri İçin Ağrı Hayrettin Atmaca Camisi'nde Gıyabi Cenaze Namazı

Yeni Zelanda'daki Terör Saldırısında Katledilenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Ağrı

Ağrı'da toplanan bir grup, Yeni Zelanda'da 2 camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) yerleşkesinde bulunan Hayrettin Atmaca Camisi'nde cuma namazı kılan Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) ve Okuyorum Kulübü mensupları, namaz sonrası Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde 2 camiye yönelik terör saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Gıyabi cenaze namazı sonrası gruptakiler adına basın açıklaması yapan Muhammet Taştan, Yeni Zelanda'daki terör saldırısında ölen Müslümanlara Allah'tan rahmet diledi.

Müslüman ya da gayrimüslim olsun hiç bir mekanda, hiç kimseye saldırı düzenlenemeyeceğini söyleyen Taşdan, masum insanlara yapılan söz konusu saldırıya tepki gösterdi.

Gruptakiler daha sonra dağıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 23.03.2019 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.