28 Aralık 2018 Cuma 18:26
Yeşil Bayrak Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı!

“Yeşil Bayrak Uygulaması” hakkında gerçekleştirilen toplantı Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan ENGİN ve Üreticiler arasında karşılıklı istişare şeklinde gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıda Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan ENGİN; “Gıda güvenliğinin temini için, her türlü gıda maddesinin teknik ve hijyenik yönden gıda mevzuatında belirtilen asgari koşulların üstünde özel bir gayret gösterilen, güvenilir ve kaliteli hizmet sağlayan ekmek ve pastacılık ürünleri üretim yerlerinin yeşil bayrak ödülü ile teşvik edilmesinin uygun olacağını, bu kapsamda yapılan çalışmaların Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce gerçekleştirileceğini, alınan başvurular sonucunda Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi personelince yapılacak resmi denetim ve kontrollerde gerekli şartları sağlayan ekmek ve pastacılık ürünleri üreten işletmelere İl Müdürlüğümüzce 2019 yılı itibari ile Yeşil Bayrak Sertifikası verileceğini” belirtti. Yapılacak yeşil bayrak çalışması sonucunda halkımızın daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya erişiminin hep birlikte sağlanacağı vurgulandı. Yeşil Bayrak Uygulaması hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen ve müracaat etmek isteyen işletme sahipleri İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şubesine müracaatta bulunabilirler. Ayrıca www.agri.tarimorman.gov.tr adresi ziyaret edilerek ayrıntılı bilgi alınabilir.

Son Güncelleme: 28.12.2018 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.