06 Mart 2018 Salı 10:08
Yeşilay Ağrı Şubesi Bağımlılığa Dikkat Çekmek İçin Yürüdü

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla etkinlik yapan Yeşilay Ağrı Şubesi üyeleri, yaklaşık 4 kilometre yürüdükten sonra Cumhuriyet Caddesinde kitap okudular.

Teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek içinde cadde ortasına telefonlarına bırakarak eylem gerçekleştirdiler.

Burada bir açıklama yapan Cihangir Aslan, Yeşilay'ın kuruluşundan bu yana her türlü bağımlılığa karşı mücadele gösterdiğini belirtti.

Aslan, "Kuruluşunun 98'inci yılını kutladığımız Yeşilay 1-7 Mart Haftasını, bugün sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliği ile başlatmış bulunmaktayız. Ortalama 4 kilometre 'Sağlık İçin Hareket Et' sloganıyla Ağrı Gençlik Merkezinden Cumhuriyet Caddesine kadar yürüdük. Yeşilay kuruluşundan bugüne dönemsel olarak yeni çıkan her türlü zararlı alışkanlığa karşı mücadele etmiş, misyon ve vizyonunu her zaman korumuştur. Bizlerde Ağrı Şubesi olarak bu misyona uygun hareket edebilmek için sağlıklı yaşamı vurgulayabilmek adına adım attık." dedi.

Açıklamanın ardından Cadde ortasında 20 dakika boyunca kitap okundu.

Son Güncelleme: 06.03.2018 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2018-03-07 09:15:19

geçlerin böyle güzel etkinliklerle bir araya gelmesi çok güzel çocuklarımız sokaklarda bir sürü tehlike ile karşı karşıya Yeşilay Ağrı Şubesi üyelerine başarılar diliyorum.

Avatar
YONCA 2018-03-07 12:12:56

BÜTÜN GENÇLERİMİZ BU BİLİNCE BU ÖZVERİYE SAHİP OLURLAR İNŞAALLAH ÇOK GÜZEL BİR HAREKET YEŞİLAY EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM