28 Nisan 2020 Salı 18:01
Yeşilay Ağrı Şubesinden Karantinadaki Çocuklara Oyuncak Sürprizi

Corona virüs tedbirleri kapsamında yurtdışından ilimize 14 gün boyunca karantinada kalması için getirilen ailelerimizin minik çocuklarına Yeşilay Ağrı Şubesi'nden küçük bir sürpriz gerçekleştirildi.

karantina sürecinin daha verimli ve eğlenceli geçirilmesi için Yeşilay çocuk oyun setlerinin de içinde yer aldığı bazı eğitici ve öğretici materyaller ile çeşitli hediyeler dağıttı.

Yeşilay Ağrı Şube başkanı Cihangir ASLAN yaptığı açıklamada : Dünya genelinde böylesine zor bir pandemi sürecinin yaşandığı bugünlerde, ülkemizin olağanüstü bir çabayla büyük bir başarı sergiliyor.

Bu süreçte Yeşilay olarak bizlerinde hem vatandaş olarak hem de bir sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geleni yaparak işin ucundan tutmamız gerektiğine inanıyoruz.

Böylesi bir günde küçük de olsa çocuklarımıza bir sürpriz yaparak onları karantina sürecinde yalnız bırakmamak istedik biraz daha sabır ile İnşallah ülke olarak eski özlenen günlere döneceğimize inanıyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.