30 Kasım 2019 Cumartesi 12:41
Yeşilay Ağrı Şubesinden Sigarayı Bırakan 6 Öğretmene Ödül

Sigarayı bırakan öğretmenler ödüllendirildi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Yeşilay ağrı Şubesi Başkanı Cihangir Aslan ve sigarayı bırakan 6 öğretmeni makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Sigarayı bırakan öğretmenleri tek tek tebrik eden Tekin, Alkol ve tütün ürünlerinin sağlığa verdiği zararlara dikkat çekerek eğitim camiasında sigarayı bırakanları ödüllendireceklerini ifade etti.

Tekin, eğitim camiasına verdiği desteklerden dolayı Yeşilay Ağrı Şubesi Başkanı Cihangir Aslan'a ve sigarayı bırakan öğretmenlere teşekkür etti.

ziyaret sonunda açıklama yapan Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, sigarayı bırakan öğretmenlerimize çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdik. Öğretmenlerin öğrenciler için en büyük rol model olduklarını belirten Aslan, böylesi anlamlı ve güzel bir davranışın hem diğer öğretmenlerimize hem de sigara içen öğrencilerimize örnek olacağını düşünüyoruz.

Ağrı merkez'de görev yapan 6 öğretmenimize sigara bıraktıkları için çeşitli hediyeler takdim edilerek örnek davranışları için kendilerine teşekkür edilmiştir .

Ziyarete, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özmüş ve Yeşilay Ağrı Şubesi Başkanı Cihangir Aslan'da eşlik etti.

Son Güncelleme: 30.11.2019 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.