05 Ekim 2020 Pazartesi 09:42
Yıldırım-3 Operasyonu'ndan Acı Haber! Ağrı'da 1 Şehit

Yıldırım-3 Operasyonu'nda yaralanan asker hayatını kaybetti

İçişleri Bakanlığı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Yıldırım-3 Operasyonu'nda yaralanan Jandarma Uzm.Çavuş Hüseyin Yırtıcı  kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
İçişleri Bakanlığı tarafından Doğubayazıt kırsalında yürütülen Yıldırım-3 operasyonu devam ediyor.

Operasyon kapsamında yürütülen arama tarama faaliyeti kapsamında PKK'li bir grup ile Jandarma Özel Hareket (JÖH) arasında çıkan çatışmada 2 asker ağır yaralanırken, 3 PKK'li etkisiz hale getirildi. Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan 2 askerden biri kurtarılamayarak şehit oldu.

İçişleri Bakanlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Yaralı jandarma personellerimiz helikopter ile bölgeden alınarak hemen Ağrı Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bir jandarma personelimiz kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman jandarma uzman çavuşumuza Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı, yaralı personelimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." denildi.

Şehit Jandarma Uzm.Çavuş Hüseyin Yırtıcı , bu gün saat 12.00'de Ahmed-i Hani Havalimanı'nda uğurlama töreni il uğurlanarak,  Memleketi Hatay Erzin'de toprağa verilecek.

Şehit Jandarma Uzm.Çavuş Hüseyin Yırtıcı Kimdir?

Son Güncelleme: 06.10.2020 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.