03 Şubat 2019 Pazar 14:19
Yılmaz Üzeyiroğlu'ndan Şok Açıklamalar!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için sürekli gündeme gelen Yılmaz Üzeyiroğlu'ndan şok açıklamalar!

Üzeyiroğlu'nun açıklamalarına göre Belediye Başkan Adayı seçiminde bir hukuksuzluk olduğu iddiası görülüyor.

Yılmaz Üzeyiroğlu bu hukuksuzluğu protesto etmek amacıyla yarın (Pazartesi) saat 11:30'da il binasında toplanacaklarını bildirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yılmaz Üzeyiroğlu: "Ağrı Halkı ve kamuoyuna çağrımdır; yarın Ağrı İl Binasında bu hukuksuzluğu hep beraber protesto edeceğiz. Saat: 11:30. Biz bu hukuksuzluğu asla kabul etmeyeceğiz. Bütün Ağrı Halkına ve Partililere çağrımdır! Çok değerli Ağrı Halkı ve partimiz değerli yöneticileri ile yarın yapacağımız görüşmeler sınucunda açıklama yapacağız kamuoyunu bilgilendireceğiz, saygılar." dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.