09 Şubat 2017 Perşembe 09:48
Yrd.Doç.Dr. Ömer ÇINAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcı Oldu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Dekan Yardımcısı olarak Ağrılı Hemşehrimiz Yrd Doç Dr Ömer ÇINAR atandı.

www.agridahaber.com ailesi olarak Yrd.Doç.Dr. Ömer ÇINAR hocamıza hayırlı hizmetler temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.

Yrd.Doç.Dr. Ömer ÇINAR Kimdir ?

1974 yılı Ağrı Merkez doğumlu olan Çınar, İlkokulu Ağrı Cumhuriyet İlk Okulu’nda okudu.

Ağrı İmam-Hatip Lisesi’nin orta kısmını bitirdikten sonra, lise öğrenimini Ağrı Naci Gökçe Lisesi’nde tamamladı. 1995 yılında Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını 1998 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İşletme ABD Sayısal Yöntemler bilim dalında, doktorasını ise 2013 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İşletme ABD’de tamamladı.

1996-2014 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2013-2014 Yıllarında Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş-2 Üniversite Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Vekilliği yaptı.

2014-2016 yılları arasında Bayburt Üniversitesi İİBF’de Yrd. Doç. Dr. ünvanıyla, Dekan Yardımcısı ve Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı. 2016 yılınıdan itibaren Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İİBF’de görev yapmakta olan hemşehrimizin,Ulusal ve uluslararası birçok yayınları ve bildirileri bulunmaktadır. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Arapça ve Almanca bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.