22 Şubat 2014 Cumartesi 17:39
ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI

Ağrı Emniyet Müdürlüğünce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ŞubeUyuşturucu Madde Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve istihbari bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda 20 kg 500 gr uyuşturucu ele geçirildi.

 

 

Ağrı Emniyet Müdürlüğü 20.02.2014 günü çevre yolu üzerinde yapılan uygulama da G.D. isimli sahsın yaptığı 34 XX XX plaka sayılı araç şoförünün çelişkili beyanlar vermesi ve tedirgin davranışları üzerine polis detektör köpeklerle araçta arama yaptı.

 

MANAS ve BADY kod adlı narkotik detektör köpeklerin aracın çeşitli yerlerinde yaptığı aramada ön yolcu ve sürücü koltuğunun alt kısmında bulunan 20 kg 500 gr gelen 40 paket uyuşturucu eroin maddesi ele geçirdi.

 

Araç sürücüsü G.D.  gözaltına alınarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda soruşturmaya başlatıldı.






Son Güncelleme: 22.02.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.