17 Nisan 2015 Cuma 18:04
112 Acil Servis ekibinin duyarlılığı

BİNGÖL  - Bingöl'ün Ilıcalar beldesinde annelerinin terk ettiği 9 köpek yavrusuna, 112 Acil Servis ekipleri sahip çıktı.

Ilıcalar beldesindeki 112 Acil Sağlık İstasyonu görevlileri, istasyonun yakınındaki metruk bir binada köpeğin doğurduktan sonra bıraktığı 9 yavrusunun ölmek üzere olduğunu fark ettti. Her gün süt, peynir ve ekmekle beslediği köpeklere sağlık ekibine özenle bakıyor.

Acil Sağlık Teknikeri Aydın Bitmez AA muhabirine , başta insan olmak üzere bütün canlılara değer verdiklerini söyledi.

Yavrular birbirine benzediği için tek tek isim koyamadıklarını, bu nedenle "Çarli Grubu" ismini verdiklerini kaydeden Bitmez, şunları kaydetti:

 "Bir süre sonra bunlar büyüyüp, insanlara zarar verecek duruma gelecek. Bunlara şimdiden bir çözüm bulunması lazım.  Benim 2 çocuğum var, bunlarla beraber 11 çocuğum oldu. Bu devirde 11 kişilik çocuk grubuna bakmak zor. Sürekli bakacak durumda değiliz. Bazı günler burada olamıyoruz. Aç kalıyorlar, bunların da doyurulması lazım. Sonuçta bunlar yavru. Bunların daha iyi ortamda bakılması lazım. İlimizde hayvan barınağı olmadığı için bir yere de götüremiyoruz. İlgili kurumların gelip bunları götürmesini bekliyoruz."

 

 

112 Acil Servis ekibinin duyarlılığı

112 Acil Servis ekibinin duyarlılığı

112 Acil Servis ekibinin duyarlılığı

112 Acil Servis ekibinin duyarlılığı

112 Acil Servis ekibinin duyarlılığı

Son Güncelleme: 17.04.2015 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.