19 Haziran 2015 Cuma 16:21
Amatör spor kulübü başkanı TFF başkanlığına aday

ARDAHAN - Ardahan'da amatör kümede mücadele eden Kura Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ümit Sarıkaya, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sarıkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Anadolu kulüplerinin sporda adını duyurması ve hak ettiği noktada olmaları için bu yola çıktım" dedi.

Anadolu takımlarının büyük desteğini beklediğini vurgulayan Sarıkaya, "Allah bizi Anadolu'nun tüm spor kulüpleri için mahcup etmesin. Bu konuda üzerime düşeni fazlasıyla yapacağım çünkü Anadolu takımlarının geleceği için adaylığımı koydum" diye konuştu.

Sarıkaya, Türk futbolunun gelişimi için önemli çalışmalar yapacaklarını kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türk futbolunu tekelden kurtarmak için adayım. Şu an görünen 25 Haziran'da seçim yapılacak. Bu seçimde adayım ve tüm Türkiye'deki Anadolu kulüplerine sesleniyorum, gelin bir olalım, birlik olalım. Türk futbolunu tek adamlılıktan kurtaralım."

Son Güncelleme: 19.06.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.