20 Temmuz 2016 Çarşamba 16:38
Ardahan Belediye Başkanından Açıklama

 Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin önlenmesine ilişkin, "Aziz milletimiz, inancından ve imanından kaynaklanan derin feraseti ile birlik ve fedakarlıkla donanmış Çanakkale ruhunu yeniden yaşamış, yaşatmıştır." ifadelerini kullandı.

Köksoy, yaptığı yazılı açıklamada, milli iradeye karşı düzenlenen, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen hain ve alçak darbe girişiminin, toplumun her kesimince tepkiyle karşılandığını ve kınandığını dile getirdi.

Hain yapıların kahrolmaya ve perişan olmaya mahkum olduğunu belirten Köksoy, şunları kaydetti:

"Emperyalist ülkeler ile karanlık güçlerin emellerine hizmet ederek, ülkemize ihanet eden hain yapılar kahrolmaya, perişan olmaya mahkumdur. Aziz milletimiz, inancından ve imanından kaynaklanan derin feraseti ile birlik ve fedakarlıkla donanmış Çanakkale ruhunu yeniden yaşamış, yaşatmıştır. Seçimle iş başına gelmiş hükumetine, milli iradesine, devletin bekasının, milletin dirliği ve namusunun bekçisi olan silahlı kuvvetlerimize, emniyet teşkilatımıza ve diğer bütün kurumlarına canı pahasına sahip çıkmıştır. Bu hain darbe sürecinde etnik köken, siyasi düşünce ve inanç farklılığı gözetmeksizin Ardahanımızda demokrasi mücadelesi veren saygıdeğer hemşehrilerime, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarımıza katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum."

Köksoy, darbe girişimiyle mücadelede şehit olan polis, sivil ve askerlere Allah'tan rahmet, yakınlara da başsağlığı diledi.

Son Güncelleme: 06.08.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.