10 Mart 2016 Perşembe 13:23
Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Türkiye üzerinde oyun oynanmak istendiğini ve buna karşı uyanık olarak fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

Deniz, Valilik Toplantı Salonunda merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

İlgili daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Deniz, terörün çirkin yüzünü gördüklerini, buna karşı dik durmak için özellikle muhtara çok iş düştüğünü belirtti.

Türkiye Cumhuriyet olarak, iki ellerinin olduğunu, bunlardan birinin "şefkat eli", diğerinin de "kudret eli" olduğunu ifade eden Deniz, şunları kaydetti:

"Şefkatimizi vatandaşımıza göstermek zorundayız, ki gösteriyoruz. Bunu yaparken de asla ve asla ayrımcılık olmaz. Kürt, Türk, Arap, Çerkez, Karapapak, ne derseniz deyin, dini, etnik yapısı ne olursa olsun öyle bir sıkıntımız yok Allah şükür. Türkiye Cumhuriyeti'nin öyle bir politikası da yok. Bununla birlikte kudret elini de hainlik yapan, bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya çalışanlara, içimize nifak tohumları atmak isteyenlere de en acımasız bir şekilde kullanacağız, ki onu da kullanıyoruz. Bu konularda lütfen hepimiz duyarlı olalım."

Deniz, Ardahan'ın, kardeşlik hukuku açısından örnek bir il olduğunu, bunun daha iyi işlenmesin ve bunda da herkesin rol almasını istediğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu dönem, inadına daha fazla kucaklaşma, daha fazla kardeşçe yaşama zamanı. Kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. 'Biz ümmetiz, bizler bu coğrafyada binlerce yıl birlikte yaşadık' diyeceğiz. Bizim zenginliğimiz de çeşitliliğimiz de kültürel zenginliğimiz de bunda. Bunu diyeceğiz. Biz birbirimize amcayız, halayız, teyzeyiz, enişteyiz. Türk-Kürt, Alevi-Sünni öyle değil mi? Rabbimizden duamız, bu ülkeyi sıkıntıya sokmak isteyenlere fırsat vermesin. İşte bu noktada hepimize düşen, çok uyanık olmak. Oyunu görmek, iyi okumak lazım ve ona göre hareket etmek lazım. Çünkü özellikle gençlerimizi, çocuklarımızı kullanıyorlar. O çocuklar bizim gençlerimiz, bizim, ülkemizin geleceği."

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.