14 Ağustos 2015 Cuma 20:36
Ardahan Valisi Deniz:

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, "Devlet olarak, bu ile her türlü hizmetin yapılması için çalışacağız ve geri adım atmayacağız" dedi.

Ardahan Öğretmen Evi'nde gazetecilere açıklamada bulunan Deniz, Ardahan'da son dönemlerde asayiş açısından bazı sıkıntıların yaşandığını, ancak devlet olarak olayların devamına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Özellikle vatandaşın hizmeti ve huzuru için gereken neyse yapacaklarını ifade eden Deniz, şöyle konuştu:

"İlde her alanda hizmetlerimiz aralısız sürüyor, sürecekktir. Devlet olarak bu ilde yapılması gereken her türlü iyi hizmetin yapılmasında geri adım atmayacağız. Bu bir kere böyle bilinmeli. Olumsuzluklar olsa da bunların moralimizi bozmayacak. Bunu yaparken, milletimizle birlikte bu mücadeleyi vereceğiz. Söz konusu olan bölgemizin huzurudur. Yani milletimizin, çocuklarımızın geleceğidir. Herkes burada kardeşçe yaşıyor. Bu kardeşçe yaşamaya herkes katkı sunmalı. Kardeşliği kimsenin bozmasına izin vermemiz mümkün değil. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bundan kimsenin özelilkle de vatandaşımızın şüphesi olmasın."

Son Güncelleme: 14.08.2015 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.