16 Mart 2016 Çarşamba 20:13
Ardahan Valisi Deniz'in Göle Ziyareti

 Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Göle ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Göle Belediyesi'ne ait sinema salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Deniz, terörün çirkin yüzünü Ankara'da kalleşçe bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Ankara'daki saldırının, Türkiye'nin tamamına yapıldığını ifade eden Deniz, şöyle konuştu:

"Tarih boyunca bu milletin yedi düvele karşı nasıl mücadele ettiğini bu dönemde milletçe göstermemiz gerekiyor. O dönem nasıl tepki ve mücadele ettiysek, bugün de aynı mücadeleyi vermemiz lazım. Allah'a binlerce şükür bu millet bu oyunlara gelmiyor, gelmeyecektir. Türk, Kürt, Arap ve Çerkez ile bir milletiz. Onun için önceliğimiz huzurumuzdur. Huzurun ve güvenin olmadığı yerde birçok şeyin önü kesilmiş oluyor zaten. O nedenle huzurumuzdan taviz vermememiz lazım. Hepimizin malumu Türkiye, başta ekonomik olarak ciddi bir mesafe aldı. Ülkemiz, ekonominin yıldızı konumunda."

Türkiye'nin sıkıntılı bir coğrafyada bulunduğunu belirten Deniz, devletin her zaman milletinin yanında olduğunun bilinmesini istedi.

Deniz, "Irak'ın, Suriye'nin pozisyonunu görüyorsunuz. Perişan vaziyette. Yurdunu, vatanını terk eden insanlar var. Bizler öyle bir devletiz ki, insana, insan gözüyle bakıyoruz. Medeni dediğimiz Avrupa, mültecilerden dolayı birbirine düştü. İşte tam da bu noktada bizim birbirimize ihtiyacı var" diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.03.2016 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.