29 Haziran 2015 Pazartesi 17:03
Ardahan yaylaları renklendi

Her baharda olduğu gibi bu baharda da Ardahan yaylaları farklı renge sahip çiçeklerle süslendi.

Baharın farklı tonuyla ünlü Ardahan yaylaları, bu baharda farklı renge sahip çiçeklerle renklendi. Diğer yaylalardan farklı renk cümbüşüne bürünen Ardahan yaylaları, görenlerin ilgisini çekiyor. Yaylaların bu doğal yapısını görmek için özellikle yazın birçok insan görmeye geliyor.

Merkeze bağlı 2 bin rakımlı Yalnızçam yaylalarının yüksek tepeleri papatya ve diğer çiçeklerle adeta örtündü.

Bölgede fotoğraf çeken Ardahan Valisi Ahmet Deniz, doğanın muhteşem olduğunu söyledi.

Bu renk cümbüşünün sadece Ardahan'a has bir yapı olduğunu ifade eden Deniz, "Her yaylanın kendine göre bir güzelliği ve özelliği var. Bizim yaylaların da başka bir güzelliği var. Sapsarı, bembeyaz, masmavi bir görüntü sunuyor insana. Aynı karede birçok çiçek çeşidi bulmak mümkün. Bizim de amacımız bu doğamızı bilmek ve değerlendirmek. Çünkü farklı bir renk cümbüşü burada mevcut. Bu bizim için büyük bir potansiyel. Bunu değerlendirmek ve tanıtmak da bize düşüyor" dedi.

Deniz, manzaranın yaz boyunca farklı renklerle doğayı süslediğini söyledi.

Son Güncelleme: 29.06.2015 17:03
Anahtar Kelimeler:
ArdahanYaylaları Renklendi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.