19 Eylül 2015 Cumartesi 14:48
Ardahan'da, 19 Eylül Gaziler Günü

Ardahan'da, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni ve etkinlik düzenlendi. 

Gün dolayısıyla ilk olarak Ardahan Valiliği önünde çelenk sunma töreni yapıldı. Törende, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Törenin ardından Ardahan Valisi Ahmet Deniz, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Kargın, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve diğer protokol, İl Özel İdare İş Hanın'da faaliyet gösteren Ardahan Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. 

Vali Deniz, ziyarette yaptığı konuşmada, devletin her zaman gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: 

"Devlet olarak bizler sizi asla unutamayız. Sizler velinimetimizsiniz. Sizler için ne yapsak azdır. Bunu net bir şekilde söyleyeyim. Çünkü bizi biz yapan rütbedir, gazilik rütbesi. Gaziler değeri değerlerin en başında gelen bir değer önemli bir değerdir. Bunu bilmememiz mümkün mü? Böyle bir günde 'biz bir bütünüz, kardeşiz' bunu her yerde söylememiz ve haykırmamız lazım. Bu ülkede yaşayan her etnik unsurdan olsun, kim olursa olsan biz bir kardeşiz. Bunu net ve gür bir ses ile söylememiz lazım."

Ardahan Gaziler Derneği Başkanı Yener Göydemir de ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Ardahan'da, 19 Eylül Gaziler Günü

Ardahan'da, 19 Eylül Gaziler Günü

Son Güncelleme: 19.09.2015 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.