21 Ekim 2015 Çarşamba 12:58
Ardahan'da cinayet: 2 kişi öldürüldü

 Ardahan'da, otomobille seyir halindeyken önleri başka bir araçla kesilerek durdurulan 2 kadın, bir süre tartıştıkları erkek tarafından tabancayla açılan ateş sonucu öldü. 

Alınan bilgiye göre, kadın kuaförlüğü yapan Zeynep Tekinarslan'ın (29) kullandığı 75 AT 544 plakalı otomobil, Edip Çanakçı Caddesi'nde seyir halindeyken gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen E.T. idaresindeki 34 TG 0983 plakalı araçla önü kesilerek durduruldu. 

Tekinarslan'ın otomobilden çıkmasını isteyen E.T, bir süre tartıştığı kadının yoluna devam etmeye çalışması üzerine yanında bulunan tabancayla ateş açtı. Ateş sonucu Tekinarslan ile yan koltukta bulunan ve üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Nur Ayyıldız yaşamını yitirdi. 

Cinayet zanlısı E.T, olay yerine gelen polislere teslim oldu. 

Tekinarslan ve Ayyıldız'ın cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Ardahan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  

Son Güncelleme: 21.10.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.