31 Mart 2016 Perşembe 19:03
Ardahan'da Kar Ve Tipi Ulaşımı Aksattı

Ardahan'da yoğun kar yağışı ve ve şiddetli tipi nedeniyle Ardahan-Artvin ve Ardahan-Posof yollarında ulaşım aksadı.

Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkili olmaya başlayan kar ile yoğun tipi ulaşımı aksatırken, çok sayıda tır yol kenarında beklemeye başladı.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, akşama doğru yüksek kesimlerde kar yağışı ile birlikte yoğun tipinin etkili olmaya başladığını belirtti.

Buzlanma ve görüş mesafesinin düşmesinin sıkıntı oluşturduğunu ve ağır araçların ilerlemekte güçlük çektiğini kaydeden Yıldırım, "Şu an yükseklerde ama özellikle de Ardahan-Artvin ve Posof güzergahlarında yoğun tipi hakim. Bu nedenle buralarda çok ciddi buzlanma mevcut. Bu yollarımızda ilerleyen saatlerde sıkıntı daha büyüyebilir. Bu nedenle sürücülere zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılarımız var." dedi.

Karayolları ekipleri, karla mücadele çalışmalarına başladı.

 

Son Güncelleme: 31.03.2016 20:36
Anahtar Kelimeler:
ArdahanUlaşımKarTİPİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.