21 Şubat 2016 Pazar 18:13
Ardahan'da Kar Yağışı Uyarısı

 Ardahan'da, kent merkezinde akşama doğru etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle sürücülerin dikkatli olunması yönünde uyarı yapıldı.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da akşama doğru kar yağışı etkili olmaya başladığını belirterek, sürücülerin tedbirli olmalarını istedi.

Ardahan-Artvin ve Ardahan-Posof karayolları başta olmak üzere genel itibariyle yolları kullanacak olan sürücülerin tedbirli olmalarını belirten Yıldırım, "Şuan ulaşımda bir sorun yok. Ancak kar yağışı varsa bu ilerleyen saatlerde sıkıntı çıkabilir anlamına gelir. Bu nedenle özellikle yüksek kesimlerde gece yolculuk yapacak olan sürücülerin yanlarında muhakkak zincir bulundurmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Ayrıca, Ardahan-Artvin karayolunun il sınırında yoğun sisin etkili olduğu da belirtildi.

Son Güncelleme: 22.02.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.