25 Ocak 2016 Pazartesi 18:03
Ardahan'da Karla Mücadele Çalışmaları

 Ardahan'da kar ve tipi nedeniyle kapanan 81 köy yolundan 72'sinin ulaşıma açıldığı bildirildi.

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentteki 81 köy yolunun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandığını hatırlattı.

Ekiplerin yürüttüğü yoğun karla mücadele çalışmasının ardından 72 köy yolunun ulaşıma açıldığını belirten Özgür, "Bugün akşama doğru kar yağışı ile tipi de etkili olmaya başladı. Açtığımız bazı köylerin yolu yeniden kapanma durumu ile karşı karşıya. Çünkü açılan yol tipi ile tekrar kapanıyor. Çeşitli noktalarda yoldan çıkan biri ambulans toplam 7 aracı da kurtartık. Benzeri olaylar karşısında duyarlıyız" dedi.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım ise, tüm yollarda kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu belirterek, sürücülerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için zincirsiz yola çıkmamasını istedi.

Son Güncelleme: 20.08.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.